9/13/2016

Mirafloresin toiset kasvot

Tapasin Mirafloresissa erään paikallisen couchsurffaajan ja hänen vieraan. Vähän jännitti et mitä siitä oikein tulee, mutta oli tosi hauskaa heidän kanssaan!


Pääsin kokeilemaan rullalautaa, joka on tarkoitettu surffaajille. Harjoteltiin autotallissa kaikki suojat päällä ja pikku hiljaa se alkoi sujua. Täytyy ehkä hommata sellainen itselle kotiin..

Lähdettiin sitten kävelemään rantaa pitkin ja päädyttiin markkinoille kauppahalliin. Ostettiin sieltä mehut, jotka tehtiin niin, että ainekset sai itse päättää ja ne survottiin koneeseen ja ulos tuli mehua. Vaihtoehtoja oli monia appelsiinista selleriin ja aloe veraan, niitä sai valita niin monta kuin lasiin mehua mahtui.


Käytiin hakemassa surffilauta ja mentiin bussilla viereiseen kaupunkiin nimeltä Churillos. Oli tuulinen päivä, joten hiekkaa lensi kukkuloilta koko ajan silmiin ja joissain kohtaa teitä hiekkaa oli valunut ylhäältä kasaksi.


Aallot löivät tosi hienosti rantaan ja kallioon oli muodostunut koloja ja onkaloita, koska kiviaines on niin höttöä.

Loppujen lopuksi ei surffattu vaan menimme syömään paikallista ruokaa, joka oli siis raakaa kalaa maito-sitruuna-kastikkeessa. Hyvää oli, mutta todella suolaista.

Aurinko laskee todella nopeasti Perussa, kuuden jälkeen se menee jo horisontin taakse.

Seuraavana päivänä oli lautailuoppitunti numero kaksi. Nyt sujui jo paljon paremmin. Lähdettiin märkäpukujen ja surffilautojen kanssa rannalle. Harjoiteltiin laudan päällä tasapainottelua, uimista ja perus juttuja surffaukseen. Vesi oli hyytävän kylmää, mutta märkäpuvun ansiosta se oli iha siedettävää. Rannalla nähtiin paljon eri lintulajeja tosi läheltä.

Illalla lähdin bussilla Trujilloon. Bussin istuimet olivat kunnon luxusta, isot ja tilavat. Nukahdin samantien ja yhdeksän tuntia meni nopeasti.

Huomisestakin tulee paljon kirjoitettavaa, kun menen katsomaan lähialueen pyramideja yms. yms.
-Crista-

Edit: Oon kirjotellu tätä postausta kolmatta päivää, mutta koska ystävämme internet ei suostunut yhteistyöhön, tää on ollu pienoista säätöä...

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja muutenkin ihana postaus! Mulla ois kans haaveena päästä joku kaunis päivä surffaamaan! :)

    VastaaPoista