9/08/2016

Ensimmäinen päivä

Klo 8.00
 Oon jo käyny suihkussa ja laitellu kamoja järjestykseen. En oikein saanut unta yöllä, vaikka melkein 24h valvottuna edellisenä päivänä. Aamiaisella ei ole ketään muita ja on kiva katsella ulos ikkunasta kun autot vilistää menemään.

Aamiaisella oli maailman
söpöimpiä banaaneja

Klo 10.00
 Lähdin etsimään kartassa näkyvää "arkeologista paikkaa", todellisuudessa se näytti valtavalta kiviröykkiöltä, joka oli aidattu. Täytyypä tutkia sitä huomenna lisää, että onko siellä oikeasti jotai ja saako sinne mennä. Pysähdyin puistoon (asfaltoitu paikka ja parit penkit ja kasvit) en oo ihan varma missä oon, mutta ei kai sillä niin väliä. Tää kaupungin osa on perus asuinaluetta joten nähtävää ei oo kovin paljoo, täytynee lähteä seikkailemaan bussilla tms.

Klo12.00
Kävin huoneessa kääntymässä ja taas kävelemään. Aurinko paistelee jo pilvien läpi. Eksyin vilkkaammalle alueelle ja kävin isommassa kaupassa ostamassa ruokaa ja vettä. Jäin istuskelemaan auringon lämpöön. 

Klo 16.00 
Mun piti mennä vielä ulos, mutta en jaksa. Vähän kipeä olo, on kylmä ja hikoilen silti. Suunnittelen tulevia päiviä ja kohteita.

Klo 20.00
Kävin äskön suihkussa ja huomasin että aurinkoa on tullut naamaan, vaikka en ollut suorassa paisteessa kovinkaan kauaa. Ehkä kipeä olo johtu auringonpistosta. Huomenna uusi päivä, toivottavasti saan paremmin unta niin energiaa on enemmän katselemaan uusia paikkoja.


-Crista- 

Ps. Tekstin muotoilu on taas mitä on, mutta niin kuin valitin jo Barcelonassa,
kännykällä postaaminen on turhauttavaa

1 kommentti: