9/10/2016

Miraflores

Eilinen päivä meni vielä chillailessa. Kävin kattomassa uudestaan sen argeologisen paikan ja löysinkin sisäänkäynnin sinne. Se on ollut joskus kai pyramidi... 

Sisäänkäynti oli "slummialueen" keskellä...

Aamulla lähdin taksilla Mirafloresiin, Liman toiseen kaupunginosaan, jossa turistit yleensä asuvat. Matka kesti 1.5h kauheassa ruuhkassa. Täytyy valitettavasti todeta ettei Liman keskustakaan kauheasti vakuuttanut. En saanut hostellin kumpakaan wifiä toimimaan, joten katotaan koska saan postauksia julkaistua.

No mutta! Kaikille avoin wifi löyty, sen huomas kyllä koska kaikki tuijotti puhelimiaan. Tään on ihan selvästi turistien aluetta, joka paikassa kuppiloita yms. kauppoja. Jopa tatuointi- ja lävistysliikkeitä löyty.

Kävin äskön kaupassa ja ostin leipää ja muuta tällasta pientä. Olin iha hirvee tilanne ku tajusin et mul oli ainoastaan 100 solen setelin jonka just kävin nostamassa. Kiva sitte sillä maksaa parin solen ostokset, vähä myyjä katto vihasesti..


Kävelin rannan suuntaan ja siellä oli todella overihienoja taloja. Oli vähän ongelmia päästä rannalle, koska koko rantaviivan tuntumasta lähti kallio suoraan ylöspäin. Näkymät ylhäältä olivat huikeat! Sinne oli rakennettu jännästi kauppakeskus niin että vain toisella puolella oli kauppoja ja toiselta puolelta näki alas rannalle.

Kello on nyt kohta viisi ja tunnin kuluttia aurinko laskee.  Taidan mennä syömään jonnekin (ei pikaruokaraflaan toivottavasti) 

Tästä tuli kilometripostaus, mutta toisaalta en varmaan jatkossakaan kirjoita jokaiselta päivältä erikseen. Snäpissä on hirveä määrä kuvia ja sinne spämminkin enimmäkseen, tänne ja ig:seen tulee parhaat palat :D

-Crista-
(Sc&Ig: crisuuul)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti