9/21/2016

Cusco vol. 2

Peru-oppaassa oli sellanen karttaan merkitty reitti, jota kävellen näkee kaikki tärkeet kohteet, lähinkin kävelemään sen kanssa aamutuimaan. Suurimman osan jutuista olin nähnyt jo eilen, mutta uusiakin paikkoja löytyi! Esimerkiksi iso markkinahalli, josta löyty vaikka ja mitä. Ostin sieltä tuorepuristetun appelsiinimehun, ah niin hyvää!

Täällä on yhä Incojen aikasia muurin pätkiä, jotka on kyllä taidolla tehty ja kaiverrettu.


Tollanen sisäpiha oli täynnä turisteja ihmettelemässä laamoja..

Tykkään tästä kaupungista, täällä on paljon kapeita kujia, joita ympäröi korkeat muurit/talojen seinät. Huono puoli siinä on, että autojen pakokaasut tukehduttaa sut sinne keskelle... Hyötyliikunta on huipussaan kun joutuu kävelemään ylä- ja alamäkiä koko ajan.

Mulle tuli kauhee nälkä ja kun subwayn mainistaja ojens mulle jonkun lappulippusen, en voinu olla vastuttamatta ajatusta tonnikalasubista. Vähän sen jälkeen kun oli  päässy syömään, lauma muita reppureissaajia ilmaantu kans paikalle, jes en ollu ainoo :D Noin tunti sen jälkeen tajusin jättäneeni lompakon sinne, mutta onneks se löyty <3 Olisin ollu niin pulassa, jos sitä ei ois löytyny..

Nyt istuskelen tällasessa juice baarissa, koska täällä on wifi! Se hostellin wifi on niin hidas, ettei bloggaamisesta tuu yhtään mitään. Oon pahoillani et kuvii on näin vähän, mutta snapchat ystävällisesti päätti kadottaa kuvat muistoista.

Näköjään parissa viimesessä tekstissä ei oo päätä eikä häntää.. Huomenna kuitenkin minibussilla Ollantaytamboon, toivottavasti snäppi, kännykkä ja wifi toimii ni saan jaettuu hienoja juttuja!

Kiitos ja anteeks
-Crista-

EDIT: Äiti lähetti kuvan visakortista ja tiliotteesta, ehkä ne kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti