9/24/2016

Ollanta Ruins

En eilen tainnut mainita mitään Ollantan raunioista, mutta katoin että on niin suolanen hinta, että välistä jää. Tänään kuitenkin päätin maksaa itteni kipeeks ja mennä kattomaan ne.

Vietin siis aamupäivän raunioilla kiipeillessä. Mulla kun oli aikaa niin lähdin kävelemään ihan ylös pienelle temppelille, joka oli vuoren huipulla. Ainoastaan yksi henkilö kiipesi samaan aikaan sinne, enkä nähnyt ketään muita. Kiva tunne olla yksin vuoren huipulla ja katsella alas kaupunkiin. Huhkiminen oli sen arvoista!


Ylhäällä ollessani tuli pari pisaraa ja lähdinkin reippaasti takasin päin, sillä mulla ei ollu mitään sadesuojaa. Loppu rauniot kävelin pienessä tihkussa, mutta se ei menoa haitannut kun aurinko silti paistoi.



Unohdin eilen mainita, että täällä kulkee koko ajan busseja ja takseja kuljettaen porukkaa Cuscosta Inca-junalle. Täällä on koko ajan ryhmä liikenteenohjaajia, koska teillä mahtuu ajamaan vain yhteen suuntaan.

Muuten oon tänään suunnitellu loppureissua ja chillannu. Ei ihan hirveesti uutta näkemistä tälle päivälle jääny, mutta toi rauniohomma oli kiva. Ja sain tietää, että se lippu käy 16 eri paikkaan täällä Cuscon alueella, toivon ehtiväni käydä pari museoo Cuscossa niin yhen kohteen hinta ei jäis nii suureks.. Muut paikat ei oo valitettavasti mitenkään mun kulkureitillä.


Tämmönen random juttu lopuks: En tiiä onko tää Perussa yleistä, että aamiaisleipä syödään voin ja mansikkahillon kanssa vai onko se vaa kaikissa hostelleissa (nimittäin kaikissa hostelleissa on ollu samanlainen aamiainen) Vähän jännä yhdistelmä, mutta toimii :D

Huomenna Inca-junalla Aguas Calienteen ja kuulemma siellä on kuumia lähteitä, nimensä mukaisesti (aguas=vesi ja caliente=kuuma) Ootan innolla uuteen paikkaan pääsyä ja Machu Pichhua, jonne kipuan maanantaina!

-Crista-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti