10/04/2016

Synttärit ja viime päivien kuulumiset

Pariin päivään ei oo tullu kirjoitettua, sillä ei oo oikeen tapahtunu mitään kirjoittamisen arvoista. Tässä kuitenkin pieni katsaus viime päiviin.

Sunnuntai oikeestaan meni rannalla makoilessa (kyllä poltin itseni ja sain auringonpistoksen..) Illalla vielä kalaruokaa ja nukkumaan, sillä väsytti niin paljon.


Tänään (maanantaina) oli mun synttärit, eipä mitenkään ihmeemmin eronnu muista päivistä. Tulin bussilla Paracaksesta Mirafloresiin. Kävin syömässä ravintolassa ja ostin synttärijätskin, jee that's it. Olin vähän kaavaillu liitovarjoilua Mirafloresissa, mutta se kaatui pilviseen säähän  ja huonoihin tuuliin eikä fiilistäkään oikeen löytyny (pää ollu tosi kipee koko päivän) Seuraavalla matkalla sitten jotain extremeä.


Hauska sattuma kun tulin samaan hostelliin kun ensi kerrallani ollessani Mirafloresissa ja sattui sama huone, mutta sänky muuttui yläsängystä alas :D

Tänään tein online-lähtöselvityksen ja huomenna matkaan bussilla lentokentälle. Lähden niin aikasin että varmasti ehdin sinne, vaikka bussi kiertäisi mistä... (kuulemma kannattaa varata pari tuntia)

Yks juttu piristi mun päivää tositosi paljon, nimittäin kuulin suomenkieltä!! Koko matkan oon aatellu et ois hauska törmätä suomalaisiin täällä. Kävelin pariskunnan ohi ja kuulin kun mies sanoi "käännytään tästä seuraavaks" tai jotain sinnepäin, harmi että olin jo kauempana, en viittiny kääntyy enää. Ois ollu hauska vaihtaa pari sanaa. Miten tollanen pikku juttu piristiki päivää nii paljon.


Huomenna katon mitä jää yöpymisen maksamisesta ja sit alkaa viimesten solien (en tiedä taivutetaanko noin..) tuhlaaminen. Turhat tuliaiset odottaa!

Nää pari viime päivää on ollu tällasta maailmanlopun odottamista.. Hyvillä mielin sinne Suomeen palaan :) Oon suunnitellu jo mitä postauksia tänne tulee matkan jälkeen, ajatellen etenkin niitä jotka vasta suunnittelevat matkaa Peruun ja googlailevat vinkkejä. Niitä tulee heti kun saan kuvat koneelle ja elämän rullaamaan. Haluisin sanoa, että aion olla vain kotona kaksi viikkoa, mutta ei onnistu sillä työt odottaaa...


Tää todennäkösesti on vika kirjotus vähään aikaan, en usko, että huomisesta matkustusrupeamasta on mitään kerrottavaa, niin palaillaan taas kun olen kotona. Tässä vaiheessa iso kiitos kaikille lukijoille! On ollut kiva kirjoitella matkapäivityksiä teille luettavaks ja näitä voi lueskella itsekin sitten myöhemmin. :)


-Crista-

6 kommenttia:

  1. Jee hyvää syndeä vielä ja tervetuloa pian takas!
    T.hans

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits, mul on sulle kivi ja paljon simpukoita 😊

      Poista
  2. Have a safe trip back to home.
    Enjoy the last day.
    Cherish all the memories.

    VastaaPoista
  3. Kiitos crista ku oot jaksanu päivitellä. Sun matkaa on ollu kiva seurata!

    -Taija

    VastaaPoista