7/17/2016

Barcelona/Frankfurt

Barcelona oli kyllä hiljainen, mutta lämmin viiden aikaa aamulla kun lähdin lentokentälle. Auringonnousu oli niin upea, en vain päässyt valokuvaamaan sitä :(



Frankfurtissa menin turistibussiin, joka kiersi kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja kuulokkeista sai kuunnella tietoa ja kiinnostavia faktoja kaupungista. Ensimmäistä kertaa tuollaisessa olin ja ihan kätevä tapaus, jos ei jaksa käyttää hirveästi aikaa ja vaivaa nähtävyyksien etsimiseen.

Frankfurt oli kyllä hieno kaupunki, mielenkiintoista, että pilvenpiirtäjiä ja vanhoja rakennuksia seisoi rinta rinnan.. Pidin siitä, kun joki virtasi kaupungin läpi, mutta en kyllä tuossa kaupungissa haluaisi pysyvästi asua.

Kävelin vielä Main-joen rantaa pitkin ja jäin istuskelemaan sinne joksikin aikaa. Mikään ei tuntunut paremmalta kuin kylmä sprite kuumuudessa kävelemisen jälkeen!



Lähdin ajoissa lentokenttää kohti ja täällä olenkin tappanut aikaa monta tuntia. Onneksi wifi toimii niin on jotain tekemistä.. Mutta enää tunti niin kone lähtee kohti Helsinkiä!

Jossain vaiheessa tulee videota reissusta ja enemmän kuvia! Kattoo nyt kuinka nopeesti ehdin niitä laitella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti